Om siden

Hej med dig, læser!

Du har nu klikket på knappen “Om siden” og det viser allerede lidt om dig – du er interesseret lidt i mig og mine billeder! (Eller… du kan jo også have trykket lidt overalt og tilfældigvis have trykket på knappen, what ever)

Men her kommer nogle generelle facts om mig og mine billeder!

Om mig:
Mit navn er Rikke Galasz, jeg er 16 år, og går i 1.F (den internationale klasse) på Roskilde Katedralskole. Ja, så er der nok ikke mere at skrive her…

Om siden:
Siden her skal ikke udstille mine billeder som sådan – forstå mig ret, jeg har altid haft en hjemmeside grundet min egen store interesse for at nørde lidt med noget teknologisk. Siden skal mere forstås som min lille hobby – jeg opdagede nemlig for lidt tid siden hvor mange billeder jeg egentligt render rundt og tager med min smarte IPhone 5c i blå – ja, den er blå – og jeg syntes det ville være lidt synd at de bare skulle fylde på min kamerarulle.
Hurtigt skiftede jeg dog min telefons kamera ud med et liiiidt bedre, selvom jeg også engang imellem burger min telefon. Det bliver til en lille kombi af mit eget feriekamera fra Samsung, og så min fars kamera fra Nikon når det skal være lidt bedre.

 

Og med det sagt – slå dig løs, kig på nogle billeder, NYD SIDEN!
RIKKE GALASZ

 

(PSSSTT! Som der nu også står i sidebaren på hjemmesiden, så er alle billeder taget af mig. De tilhører mig, og skal derfor ikke bruges i andre sammenhænge, uden mit samtykke!)